nu är det helg

jag är hemma från skolan idag också, eftersom att jag fortfarande har fruktansvärt ont i magen som vanligt. jag har precis tagit mig en varm och skön dusch och snart så kommer väl älskling få vi hoppas. jag har precis läst hans boken om mig själv och jag måste säga att jag tyckte om den jätte mycket, den va riktigt bra. bra jobbat babe;)

nu är de helg, igen! de är så skönt så. jag ska inte göra något speciellt men på söndag konfimerar julia sig så jag ska till turingekyrka först och sen samlas alla hemma hos julia och då blir de fika i think. på fredag ska jag och mamma åka in och köpa någonting till julia i konfirmationspresent och sen så ska jag köpa min skolavslutningsklänning som finns på vila som är så grymt fin tycker jag, fast jag vet inte riktigt om jag ska ta den vita eller lila, de får vi se. de är bara 15 skoldagar kvar, och 29 dagar kvar med helger och ledighet tills skolavslutningen och jag längtar så ritkigt jävla mycket! sommarlovet 07 kommer bli de bästa i mitt liv.

nej nu måste jag ta och städa upp i mitt rum så mor min blir glad, men frågan är bara om jag verkligen orkar de, och de tror jag inte att jag gör faktiskt. btw, nu ska jag avsluta.


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken fin blogg du har!!

2007-05-16 @ 12:25:49
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: rebecca

tackar så mycket(:

2007-05-16 @ 12:27:47
URL: http://rebeccaf.blogg.se
Postat av: Julia

TA DIN LILA!!!!

2007-05-16 @ 17:16:27
URL: http://juliatennorth.blogg.se
Postat av: Julia

DEN LILA*

2007-05-16 @ 17:16:37
URL: http://juliatennorth.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0